Δρομολογία πλοίων - Διαμονή Κύθνος, ενοικιαζόμενα δωμάτια Κύθνος,Δωμάτια Μαργαρίτα, Δωμάτια κύθνος, rooms to let kythnos, studios and apartments Kythnos, δωμάτια στην Κύθνο, προσιτές τιμές, προσφορές, παραλίες Κύθνος.

Welcome
Παναγία Κανάλα Κύθνος
Μαργαρίτα
Ενοικιαζόμενα δωμάτια
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Από το λιμάνι του Πειραιά ξεκινούν σχεδόν καθημερινά πλοία για την Κύθνο. Η απόσταση μεταξύ του λιμανιού του Πειραιά και της Κύθνου( Μέριχας) είναι 52 ν.μ και το ταξίδι διαρκεί περίπου τρεις ώρες και γίνεται με σύγχρονα πλοία.
Για τα δρομολόγια των πλοίων από και πρός το λιμάνι του Πειραιά και του Λαυρίου καθώς και για τα άλλα νησιά πατήστε εδώ .
Και από το λιμάνι του Λαυρίου εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια. Η ναυτική απόσταση των δυο λιμανιών είναι 25 ν.μ περίπου και το ταξίδι διαρκεί λιγότερο από δυο ώρες.
Ακόμα τόσο τους καλοκαιρινούς όσο και τους χειμωνιάτικους μήνες υπάρχει συγκοινωνιακή κάληψη του νησιού με τα περισσότερα Κυκλαδίτικα νησιά.
Λιμεναρχείου Πειραιά:2104226000 & 2104147800
Λιμεναρχείου Λαυρίου:2292025249
Λιμεναρχείου Κύθνου:2281032290
Για τις τοπικές συγκοινωνιακές ανάγκες του νησιού λειτουργούν δυο Λεωφορειακές γραμμές που εκτελούν τακτικά δρομολόγια στους ποιο δημοφιλής προορισμούς του νησιού καθώς και αρκετά Tαξί.

Καλό σας ταξίδι!!!.
Ποιό κάτω μπορείτε να δείτε την κίνηση όλων των πλοίων γύρω απο το νησί της Κύθνου και όχι μόνο....

 
Copyright 2017 Ενοικιαζόμενα δωμάτια Κύθνου Μαργαρίτα All rights reserved.
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού